Tixotone

Tixotone

KISZERELÉS: 5L, 15L

LEÍRÁS Vinilgyanta alapú beltéri törölhető festék.

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK A Tixotone egy könnyen felhordható, kiváló páraáteresztő képességű beltéri falfesték. Összetevőinek köszönhetően a Tixotone jó dörzsálló és nagy fedőképességű. A termék illatosított, fertőtlenítő, jó tapadó- és dilatációs képességgel rendelkezik. 

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK A Tixotone ideális mindenféle beltéri aljzat festésére. Alkalmas továbbá régi meszes felületek festésére is, amelyek, ha jó állapotban vannak, akkor közvetlenül is átfesthetők, egyéb esetben elegendő egy rétegben Superfix mélyalapozóval lefesteni a felületet. 

MECHANIKAI TULAJDONSÁGOK

Színek:  fehér és színskála 
Fizikai állapot:  matt 
Sűrűség:  1.7 kg/l +/- 0.05
Szárazanyag súly: 72 % +/- 2 %
Brookfield viszkozitás 25°C:  7500 – 1500 cps
Tixotrop index:  > 1.7
Pormentes idő 20°C-on, RP 60%:  30 perc 
Száradási idő 20°C-on, RP 60%:  3 óra
Fedőfesthető 20°C-on:  8 – 12 óra után
Gyúlékonyság:  nem gyúlékony

FELHORDÁS A Tixotone felhordása végezhető szükség szerint ecsettel, hengerrel vagy szórással. Felhordás előtt győződjön meg arról, hogy a kezelendő felület mentes portól és régi porló festéktől. Ha szükséges, ajánlott a felületet finomszemcsés csiszolópapírral átcsiszolni és Resinfix mélyalapozóval lealapozni.

HÍGÍTÁS A terméket maximum 30-35%-os arányban ivóvízzel kell hígítani. Az eszközök tisztítására víz használható.

ELMÉLETI KIADÓSSÁG A kiadósság függ a felhordás módjától és a kezelendő felülettől. Átlagosan 1 liter Tixotone 1 rétegben  nagyjából 7-8 m2 felület kezelésére elegendő.

TÁROLÁS Eredeti, bontatlan csomagolásban, fagytól és túlzott melegtől védett helyen a termék nagyjából 12 hónapig tárolható.

FIGYELMEZTETÉS Normál körülmények között a készítmény nem fejt ki káros hatást a dolgozó egészségére. A termék használata közben tilos enni, inni, dohányozni. Használjon védőfelszerelést: védőkesztyűt, védőszemüveget és maszkot. Biztosítson kereszthuzatot a helyiségben

 

  • Link #1
  • Link #2
  • Link #1
  • Link #2