Acrisinter

Acrisinter

KISZERELÉS: 1kg, 5kg, 20kg

 

LEÍRÁS Metakril gyanta alapú védőfesték

 

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK Kiválóan ellenáll az ultraibolya sugárzásnak, az időjárási viszonyoknak, a közepesen agresszív ipari füstnek, a gyenge savaknak és bázisoknak. Az Acrisinter a legkülönbözőbb felületeken is jól megtapad pl.: cement, tégla, plasztik, bádog, vas, acél. Alkalmas poliuretán szigetelőhab védőbevonataként.

 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET  Az Acrisinter sokoldalúan, különböző felületeken felhasználható zománc. Különösen ajánlott cementfelületek karbonát elleni védelméhez, gyalogos- és gépjárműforgalomnak kitett ipari- és egyéb kültéri felületek kezelésére. Az Acrisinter fémfelületekhez is ajánlott. Hajófenekek kezelésére is használják.

 

TECHNIKAI JELLEMZŐK

 

Színek: RAL lista + átlátszó
Sűrűség 20C°-on: 1,2 kg/l

Viszkozitás 20C°-on: 3000 kps

Portól védeni 1 óra

Felülfesthetőség: 12 óra

Megszilárdulás: 12 óra

 

FELVITEL Ecsettel, hengerrel vagy szórófejjel. A kezelendő felületet a szennyeződésektől meg kell tisztítani. Friss cementfelületre nem szabad felvinni, legalább 30 napot kell várni. Falra vagy padlóra való felvitel előtt ajánlott az alapot Picacril 45 alapozóval kezelni. Műanyagra és bádogra közvetlenül felvihető.

 

HIGÍTÁS A termék azonnali felhasználásra alkalmas, higítása nem szükséges. Esetleges higításra és a használt eszközök tisztítására szintetikus higítót használjunk.

 

KIADÓSSÁG A kezelendő felülettől függően. Átlagosan 1 kg termék 4-5 m2 felület kezelésére elég.

 

TÁROLÁS Eredeti, bontatlan tartályban, fagytól és túlzott hőhatástól védve a termék 24 hónapig tárolható.

 

FIGYELMEZTETÉS Normál körülmények között a termék nem veszélyes a felhasználóra. Felhasználás közben tilos enni, inni és dohányozni, védőöltözet (kesztyű, szemüveg, porálarc) használata kötelező.