Drago

Drago

Leírás A Drago egy vizes alapú, környezetkimélő univerzális maratószer. Ökológiai termék, mely alacsony párakibocsátású és biologiailag könnyen lebomló kémiai anyagokból áll.

Alkalmazási Terület: Drago egy könnyen alkalmazható termék. Függőleges felületekre történő felhordáskor csepegésmentes, egyetlen rétegben alkalmazva eltávolitható több festékréteg is. A Drago-val eltávolithatók: zománcok, kétkomponensű festékek, lakkok, gelcoat-ok, festékek, gitt, ragasztók és nagy rétegvastagságú müanyag alapú bevonatok. Bármilyen felületre alkalmazható: vas,márvány, beton, műanyag, fém felületek és üveggyanta. A Drago alkalmazható fa és nemesfa felületekhez és antik bútorokhoz is anélkül, hogy megrongálná azokat. Kifejezetten ajánlott antivegetativ és hajófestékek eltávolitásához.

Mechanikai tulajdonságok:

Fizikai állapot  gélszerű folyékony anyag
Fajsúly  0.98 kg/l
pH semleges
Brookfield viszkozitas 20 C-on 26.000 cps

Felhordás és alkalmazás: Ecset, spatulya vagy szórópisztoly segitségével hordjon fel a kezelendő felületre bőséges mennyiségű Drago-t. Hagyja hatni a készitményt. A hatóidő az eltávolítandó festék állagától és a rétegek számától függően 1 órától 24 óráig terjedhet. A Drago-t és a festékréteget spatulyával vagy kaparóvassal távolitsa el. Mossa le vizzel a kezelt felületet, a festékmarad ványokat szivacs vagy súrolókefe segitségével távolitsa el. Jó eredmény eléréséhez alkalmazás előtt ajánlott próbát végezni (a maratószer vastagsága a hatóidő és az eltavolitási mód meghatározásához)

Hígítás: A termék használatra kész. Szükség esetén vizzel higitható.

Kiadósság: Átlagosan 1 kg készitmény 3 m2 felület kezelésére elegendő..

Tárolás: Eredeti bontatlan csomagolásban, fagytól es túlzott melegtől védett helyen a termék nagyjabal 24 hónapig tárotható.

Figyelmeztetés:  Normál körülmények között a készítmény nem fejt ki káros hatást a dolgozó egészségére. A termék használata közben tilos enni, Inni dohányozni. Használjon védőfelszerelést mint védőkesztyű védőszemüveg és maszk