Graffiato

Graffiato

KISZERELÉS: 27 Kg

LEÍRÁS: Plasztikus vastagbevonat.

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK: A Poliquarz Graffiato egy nagy vastagságú bevonat, amely tökéletesen tapad a felülethez, így fokozott védelmet biztosít. A felhordott anyag nagyon plasztikus, ezért a nagy rétegvastagság ellenére sem repedezik. Nagyon ellenálló az időjárás viszontagságaival és a szmoggal szemben. 

ALKALMAZÁSI TERÜLET: A Poliquarz Graffiato alkalmazható új ès felújított vakolatra és iparilag előregyártott felületekre. Főként kültéri alkalmazásra ajánlott.

MECHANIKAI TULAJDONSÁGOK:

Színek: RAL színskála
Szemcsenagyság: apró, közepes, nagy
Sűrűség: 1,80 kg/l +/- 0.05 
Brookfield viszkozitás 25°C-on:  20000 - 25000 cps
Száradási idő 20°C-on RP 60 %:  24 óra 
Felhordási hőmérséklet: +7°C és + 35°C között
Hőállóság: -20°C és + 70°C között
UV sugarakkal szembeni ellenállás: 
Ellenállási képesség tengeri környezetben:  jó
Ellenállási képesség ipari környezetben:  jó
Gyúlékonyság: nem gyúlékony
Relatív páratartalom felhordáskor (RP) max 75 %

FELHORDÁS: Alkalmazás előtt ajánlott felkeverni az anyagot. A felületet egy réteg Superfix mélyalapozóval és egy réteg  kvarctartalmú vakolatalapozóval kell előkezelni A Poliquarz Graffiato-t Fém glettvassal kell felhordani. . Ne alkalmazza a terméket szélben vagy nagy melegben. Kerülje a Poliquarz Graffiato alkalmazását nedves vagy vizes felületre. Ne alkalmazza a terméket + 7°C alatti hőmérsékleten.

HÍGÍTÁS: A készítmény használatra kész, további hígításra nincs szükség. A viszkozitás esetleges módosítására egy kevés ivóvíz adható a masszához. Az eszközök tisztítására víz használható.

ELMÉLETI KIADÓSSÁG: Sima felületre négyzetméterenként átlagosan 3 kg Poliquarz Graffiato szükséges, tehát egy vödör anyag 9 m2 felülethez elegendő.

TÁROLÁS: Eredeti, bontatlan csomagolásban, fagytól és túlzott melegtől védett helyen a termék nagyjából 12 hónapig tárolható.

FIGYELMEZTETÉS: Normál körülmények között a készítmény nem fejt ki káros hatást a dolgozó egészségére. A termék használata közben tilos enni, inni, dohányozni. Használjon védőfelszerelést: védőkesztyűt, védőszemüveget és maszkot. Biztosítson kereszthuzatot a helyiségben.

BELÉLEGZÉSKOR: Vigye a sérültet friss levegőre. Nehézkes lélegzés esetén alkalmazzon mesterséges lélegeztetést és forduljon orvoshoz.

LENYELÉSKOR: Azonnal orvoshoz kell fordulni. Hánytatni csak az orvos utasítására szabad. Eszméletlen személynek soha nem szabad semmit adni szájon át. 

SZEMBE ÉS BŐRRE KERÜLVE: Öblögessünk bőséges vízzel. Ha az irritáció nem múlik, orvoshoz kell fordulni. További információk a termék biztonsági adatlapján olvashatók.