Idropox Primer H2O

Idropox Primer H2O

KISZERELÉS: 5+1kg, 10+2kg

LEÍRÁS Kétkomponensű, vizes bázisú epoxi beeresztő primer.

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK Kétkomponensű, vizes bázisú epoxi gyanta és poliamid edzőből álló alapozó. Nagyon jól behatol a felületbe, jó vízálló képességű, kiválóan tapad nedvszívó felületekhez, mint beton, tégla, kő, hagyományos vakolat és gipsz. 

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK Az Idropox Primer H2O egy speciális beeresztő és vizzáró alapozó, alkalmazható epoxi és poliuretán zománcfestékek, aljzatkiegyenlítő habarcsok és gyanta tartalmú védőbevonatok alapozójaként, akár nagyobb rétegvastagságban is. Oldószermentes, ezért kiválóan alkalmas alapozásra belső terekben is, mint lakossági és ipari padlók, hűtőkamrák oldalfala és padlózata, betontárolók, élelmiszerlerakatok, stb

MECHANIKAI TULAJDONSÁGOK

A:B keverési arány (A = bázis; B = edző):  100 pp : 20 pp
Fazékidő (Felhasználhatósági idő):  4 óra
Pormentes idő 25 °C-on: 3 óra  
Fedőfesthető 25°C-on:  12 óra, de maximum 24 óra 
Teljes kikeményedési idő 25°C-on:  3 nap
 

A MASSZA ELŐKÉSZÍTÉSE Gondosan keverje össze a két komponenst a megadott arányban. Ezt követően a termék használatra kész, további hígításra nincs szükség.

FELHORDÁS A felhordás végezhető ecseteléssel, hengereléssel vagy szórással. A kezelendő felületnek tisztának, száraznak és pormentesnek kell lennie, a málló részeket és a nedvességszívó szennyeződéseket el kell távolítani. 

ELMÉLETI KIADÓSSÁG A kiadósság függ a kezelendő felülettől. Átlagosan egy 1kg készítmény 6 - 7 m2 felületre elegendő.

TÁROLÁS Eredeti, bontatlan csomagolásban, fagytól és túlzott melegtől védett helyen a termék nagyjából 12 hónapig tárolható.

FIGYELMEZTETÉS Normál körülmények között a készítmény nem fejt ki káros hatást a dolgozó egészségére. A termék használata közben tilos enni, inni, dohányozni. Használjon védőfelszerelést: védőkesztyűt, védőszemüveget és maszkot.