Overlack Primer

Overlack Primer

KISZERELÉS: 1kg, 5kg, 15kg,

LEÍRÁS Egykomponensű, vizes bázisú akril korróziógátló alapozó cinkfoszfáttal.

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK Az Overlack Primer egy környezetbarát, szagtalan, speciális akrilgyantából készült termék.Nagyon jól tapad különféle felületekhez, mint műanyag, horganyzott lemez, PVC, fa, fém, beton. Környezetbarát, mivel nem tartalmaz krómot, ólmot és terpentint.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK Az Overlack Primer Mivel szagtalan, kifejezetten alkalmas lakóterek beltéri festésére. Vagy ahol nem engedélyezett oldószeres termékek használata.

MECHANIKAI TULAJDONSÁGOK

A bevonat fizikai állapota: selyemfényű, igény szerint matt
Színek: standard szürke
Sűrűség 20°C-on: 1.2 kg/lt +/- 0.05
Viszkozitás 25°C-on: 3500 - 5500 cps
Pormentes idő 20°C-on: 2 óra
Fedőfesthetőség 20°C-on: 5 óra
Száradási idő 60°C-on: 12 óra

FELHORDÁS Az Overlack Primer szükség szerint felhordható ecsettel, hengerrel vagy szórással. A kezelendő felületet le kell csiszolni.

HÍGÍTÁS A termék használatra kész állapotban van. Ha szükséges, az első réteghez maximum 5%-ban ivóvízzel hígítható. Szóráshoz a terméket 15%-ban szükséges ivóvízzel hígítani.

ELMÉLETI KIADÓSSÁG A kiadósság függ a kezelendő felülettől és az alkalmazni kívánt felhordási módtól. Átlagosan 6-7m2 felülethez 1 kg anyag szükséges.

TÁROLÁS Eredeti, bontatlan csomagolásban, fagytól és túlzott melegtől védett helyen a termék nagyjából 12 hónapig tárolható.

FIGYELMEZTETÉS Normál körülmények között a készítmény nem fejt ki káros hatást a dolgozó egészségére. A termék használata közben tilos enni, inni, dohányozni. Használjon védőfelszerelést: védőkesztyűt, védőszemüveget és maszkot