Poliquarz

Poliquarz

KISZERELÉS: 2,5L, 5L, 15L

LEÍRÁS Professzionális akril kvarc alapú festék.

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK Finom kvarcot tartalmazó dekoratív védőfesték. A kvarc biztosítja a festék tapadását és rétegvastagságát. A Poliquarz egy vízlepergető bevonat, amely a kezelt felületet az esővel szemben vízhatlanná teszi, de ugyanakkor lehetővé teszi a falból származó vízpára áteresztését is. Ezért főként kültéri alkalmazásra ajánlott.

ALKALMAZÁSI TERÜLET A Poliquarz alkalmazható új és felújított vakolatra és iparilag előregyártott beton felületekre.

MECHANIKAI TULAJDONSÁGOK

Színek:  NCS színskála 
Fizikai állapot:  matt  
Szárazanyag:  72 % +/- 2 %
Sűrűség:  1,68 kg/l +/- 0.05
Brookfield viszkozitás 25°C-on:  6500 - 8500 cps
Tixotróp index:  > 1,7
Pormentes idő 20°C-on: RP 60%  30 perc
Fedőfesthetőség 20°C-on:  8 - 12 óra  
UV sugarakkal szembeni ellenállás:  jó
Savpárával szembeni ellenállás:  jó
Lúgpárával szembeni ellenállás:  jó 
 

FELHORDÁS A felhordás végezhető ecseteléssel, hengereléssel vagy szórással, egyéni igény szerint. A kezelendő felületnek tisztának és száraznak kell lennie, mentesnek portól és régi málló festéktől. A felületet Superfix vizes alapú szigetelő alapozóval kell kezelni

HÍGÍTÁS A terméket 20-25%-os arányban ivóvízzel kell hígítani. Az eszközök tisztítására víz használható.

ELMÉLETI KIADÓSSÁG A kiadósság függ a kezelendő felülettől és az alkalmazott felhordási módtól. Átlagosan 1 liter készítmény 1 rétegben 7-8 m2 felület kezelésére elegendő.

TÁROLÁS Eredeti, bontatlan csomagolásban, fagytól és túlzott melegtől védett helyen a termék nagyjából 12 hónapig tárolható.

FIGYELMEZTETÉS Normál körülmények között a készítmény nem fejt ki káros hatást a dolgozó egészségére. A termék használata közben tilos enni, inni, dohányozni. Használjon védőfelszerelést: védőkesztyűt, védőszemüveget és maszkot.