Unifondo

Unifondo

KISZERELÉS: 1L, 2,5L, 15L

LEÍRÁS Oldószeres alapozó festék fa- és falfelületekhez.

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK Az Unifondo egy kitöltő festék, fa- és falfelületen tökéletes tapad és jó légáteresztő képességgel rendelkezik, jó elasztikusság és fedőképesség jellemzi, csiszolható. Az Unifondoval kezelt felületek bármilyen típusú zománcfestékkel átvonhatók (például gyors száradású alkid festékek, stb.).

ALKALMAZÁSI TERÜLET Az Unifondo alapozó alkalmazható fára és régi vakolt felületekre, mely a fedőréteg felvitele előtt kerül fehordásra azért, hogy simává és egyöntetüvé tegye a felületet és biztosítsa a végső felületképző réteg fokozottabb tapadását és fedőképességét.

MECHANIKAI TULAJDONSÁGOK

Színek:  fehér
Fizikai állapot:  szatinált 
Fajsúly 20°C-on:  1.45 kg/l +/- 0.05
Szárazanyag:  82 % +/- 2 %
Brookfield viszkozitás 25°C-on:  4000 – 5000 cps
Pormentes idő 20°C-on, RP 60 %:  2 óra
Fedőfesthető 20°C-on:  8 óra
Száradási idő 20°C-on:   12 óra
Felhordási hőmérséklet:  +7°C és +35°C között

ALKALMAZÁS A termék egyedi igények szerint felhordható ecseteléssel, hengereléssel vagy szórással. Az Unifondo felhordása előtt a felületet le kell tisztítani, zsírtalanítani és el kell távolítani az elöregedett festékréteget.

HÍGÍTÁS Az Unifondot szintetikus hígítóval kell hígítani, maximum 15%-os arányban. ELMÉLETI KIADÓSSÁG A kiadósság függ a kezelendő felülettől. Átlagosan 1 liter készítmény nagyjából 10 m2 felület kezelésére elegendő.

TÁROLÁS Eredeti, bontatlan csomagolásban, fagytól és túlzott melegtől védett helyen a termék nagyjából 24 hónapig tárolható.

FIGYELMEZTETÉS Normál körülmények között a készítmény nem fejt ki káros hatást a dolgozó egészségére. A termék használata közben tilos enni, inni, dohányozni. Használjon védőruházatot, védőkesztyűt, védőszemüveget és maszkot.